De natuurlijke kapper

 

 

Wil je naar de kapper Middelburg of naar de kapper Vlissingen, maar twijfel je nog naar welke kapper je wil gaan? Misschien is het een idee om naar de natuurlijke kapper te gaan. Een natuurlijke kapper werkt enkel met natuurlijke producten en hier word je haar blij van. Wil je meer weten over wat een natuurlijke kapper allemaal voor jouw haar kan beteken? Lees dan verder in dit blog.

 

Haar verven

 

De natuurlijke kapper kan je haar op een natuurlijke wijze verven met natuurlijke haarverf. Natuurlijke haarverf kapper bevat geen slechte stoffen zoals siliconen of parabenen. In de haarverf vind je alleen de noodzakelijke ingrediënten en wat extra toegevoegde voedende ingrediënten voor extra gezond haar. Zo droogt je haar op de lange termijn niet uit en kan je ook vaarwel zeggen tegen futloos, slap haar. Behalve een nieuwe kleur krijgt je haar door zo’n behandeling ook nog eens de ultieme verzorging.

 

Andere behandelingen

 

Bij de natuurlijke kapper kan je ook alle andere behandelingen vinden die je bij de reguliere kapper ook kan krijgen. Wel wordt er bij de natuurlijke kapper een stukje meer aandacht besteed aan je haar. Zo heb je tijdens je eerste behandeling een uitgebreid gratis consult waarin je informatie krijgt over wat het beste is voor jou haar en eventueel welke nieuwe haarkleur of haarcoupe het beste zou passen bij jouw persoonlijkheid. Je krijgt hierbij ook een gratis kopje biologische kruidenthee.

 

Natuurlijke producten aanschaffen

 

Bij de kapper kan je ook allerlei natuurlijke haarproducten aanschaffen. Dit zijn enkel producten van de allerbeste kwaliteit, de producten die de kappers zelf ook gebruiken als ze jouw haar behandelen. Je kan bij de natuurlijke kapper advies krijgen welke producten het beste bij jouw haar passen. Zo weet je zeker dat je goed zit en hoef je dus niet steeds te zoeken naar de ideale shampoo en conditioner voor jouw haar. Natuurlijke producten zijn een heel stuk vriendelijker voor de aarde en zo help je de aarde met het aanschaffen van deze producten ook een handje mee.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.